Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovakia · Article.

Nové modely BMW radu 4 Coupé a BMW radu 4 Cabrio

Viac výkonu, vylepšené dizajnové prvky, nové možnosti prispôsobenia a digitálne inovácie: S neustálym pokrokom v oblastiach súvisiacich s exkluzívnym zážitkom z výkonu pokračuje BMW M GmbH v úspešnom príbehu svojich bestsellerov v prémiovom segmente strednej triedy. Nové BMW M4 Coupé a nové BMW M4 Cabrio teraz ešte intenzívnejšie zdôrazňujú motoristické gény týchto vysokovýkonných modelov.

G82
·
G83
·
Coupé
·
BMW M Automobiles
·
Cabrio
·
M4
 

Press Contact.

Milan Stupka
BMW Group

Tel: +421-2-321411-50

send an e-mail

Viac výkonu, vylepšené dizajnové prvky, nové možnosti prispôsobenia a digitálne inovácie: S neustálym pokrokom v oblastiach súvisiacich s exkluzívnym zážitkom z výkonu pokračuje BMW M GmbH v úspešnom príbehu svojich bestsellerov v prémiovom segmente strednej triedy. Nové BMW M4 Coupé a nové BMW M4 Cabrio teraz ešte intenzívnejšie zdôrazňujú motoristické gény týchto vysokovýkonných modelov. Zvýšenie maximálneho výkonu o 15 kW/20 k pre modely BMW M4 Competition Coupé s pohonom M xDrive (kombinovaná spotreba paliva: 10,1 – 10,0/100 km; kombinované emisie CO2: 229 – 226 g/km podľa WLTP) a BMW M4 Competition Cabrio s M xDrive (kombinovaná spotreba: 10,3 – 10,2 l/100 km; kombinované emisie CO2: 233 – 231 g/km podľa WLTP), ako aj operačný systém BMW 8.5 predstavujú vrcholy ďalšieho vývoja v modelovom roku 2024.

 

Hlavné znaky

 

  • Precízne vylepšenia dizajnu a nové prvky výbavy pre modely BMW radu 4 Coupé a BMW radu 4 Cabrio. Vynovenie vylepšuje postavenie BMW radu 4 ako hlavného hrdinu, ktorý v modelovom rade BMW zosobňuje radosť z jazdy a športovú eleganciu.

 

  • Svetoví lídri na trhu v segmente kabrioletov a kupé strednej triedy zvyšujú svoju príťažlivosť rôznymi spôsobmi. Vonkajším dizajnom, ktorý ešte dôraznejšie upriamuje pozornosť na dynamický výkon, prepracovanejším prémiovým prostredím v interiéri, novým rozhraním BMW iDrive s funkciou QuickSelect, ďalšími digitálnymi službami, rozšírenou štandardnou výbavou, prepracovanou ponukou prvkov dodávaných na želanie.

 

  • Oba modely sa vyrábajú v závode spoločnosti BMW Group v Dingolfingu. Na trh prídu v marci 2024. Najdôležitejšie predajné trhy: USA, Nemecko a Čína.

 

  • Nové modely BMW radu 4 Coupé a BMW radu 4 Cabrio dostali výraznejší vzhľad a mimoriadne progresívnu auru, ktorú vytvárajú nové, nápadne navrhnuté svetlomety a veľkorysá povrchová úprava predného nárazníka. Vertikálne usporiadané LED obrysové svetlá, denné svetlá a smerovky. Nová animácia uvítacieho svetla Welcome Light Animation vo vozidlách vybavených komfortným prístupom Comfort Access. BMW ľadvinky mriežky chladiča dostali na vnútornej strane sieťovú štruktúru a matný chrómový rám a to v štandardnej výbave, ako aj na vozidlách s voliteľným balíkom M Sport.

 

  • Voliteľne si možno objednať adaptívne LED svetlomety s neoslňujúcimi matrixovými diaľkovými svetlami, mestské svetlá a exkluzívne zadné svetlá BMW 4 CSL Laserlight. Balík M Sport Pack Pro dodávaný na želanie dopĺňajú svetlomety M Shadowline.

 

  • Expresívne navrhnutá zadná časť podčiarkuje šírku vozidla. Voliteľný balík M Sport teraz obsahuje vysoko lesklú čiernu vložku difúzora Black a koncovky výfuku so zväčšeným priemerom (teraz 100 milimetrov).

 

  • Do ponuky odtieňov lakov karosérie pribudli nové metalízy zelená Cape York a červená Fire Red. Široký výber lakov BMW Individual a špeciálnych lakov BMW Individual. Dodatočný priestor na individualizáciu vďaka trom novým 19-palcovým diskom kolies z ľahkej zliatiny v dizajne Y s dvojitými lúčmi. Exteriérový balík M Carbon možno namontovať aj priamo vo výrobe. K dispozícii je aj široký výber dielov BMW M Performance z ponuky originálneho príslušenstva BMW.

 

  • Aura moderného športového vozidla v interiéri so zakriveným displejom BMW Curved Display, štandardne montovanými športovými sedadlami a novo navrhnutými volantmi. Štandardne dodávaný aj M kožený volant dostali veniec s plochou spodnou časťou. Do štandardnej výbavy sa teraz dostali aj radiace páčky na volante.

 

  • Nové modely BMW radu 4 Coupé a BMW radu 4 Cabrio dostali do štandardnej výbavy perforované čalúnenie sedadiel Sensatec. Voliteľné kožené čalúnenie Vernasca s ozdobným prešívaním teraz aj v dvojfarebnej čierno-červenej farbe. Na požiadanie aj kožené čalúnenie BMW Individual Merino v troch farbách.

 

  • Ako udržateľnejší alternatívny poťahový materiál sedadiel nového BMW radu 4 Coupé debutuje M Performtex. Vysoko kvalitný materiál velúrového typu v čiernej farbe dostupný výhradne v automobiloch vybavených paketom M Sport a v modeloch M Performance.

 

  • Široko použitá digitalizácia umožňuje ďalšie zníženie počtu tlačidiel a ovládacích prvkov v kokpite. Optimalizované ovládanie ventilácie, klimatizácie a voliteľného vyhrievania sedadiel a volantu dotykovým ovládaním na stredovom displeji a novými ovládacími prvkami nastavenia na vetracích otvoroch.

 

  • Sklopné vonkajšie spätné zrkadlá teraz tvoria súčasť štandardnej výbavy. Voliteľný poťah prístrojovej dosky Sensatec s vylepšenou štruktúrou povrchu. Štandardné náladové osvetlenie teraz navyše s obrysovým osvetlením okolo nových stredových prieduchov.

 

  • Štandardnú výbavu rozširujú prvky obloženia interiéru v novom matnom vyhotovení Dark Graphite. Voliteľný balík M Sport obsahuje prvky interiérového obloženia s antracitovým hliníkovým povrchom s kosoštvorcovým vzorom. Sklenené povrchy CraftedClarity pre vybrané ovládacie prvky teraz tvoria súčasť voliteľnej výbavy spolu s galvanicky pokovovanými aplikáciami na ovládacom paneli vo dverách.

 

  • Ponuka motorov pre nové modely BMW radu 4 Coupé a BMW radu 4 Cabrio obsahuje tri benzínové a tri naftové motory. Extrémne výkonný šesťvalcový benzínový motor a šesťvalcový naftový agregát pre modely M Performance dopĺňa ďalší radový šesťvalcový naftový motor a naftový štvorvalec, ako aj dva benzínové štvorvalce s technológiou BMW Twin Power Turbo.

 

  • Všetky radové šesťvalcové motory a štvorvalcový naftový agregát obohacuje 48 V mild hybridná technológia. Všetky motory štandardne spolupracujú s osemstupňovou prevodovkou Steptronic Sport. Výkon sa v závislosti od modelu prenáša na vozovku prostredníctvom klasického pohonu zadných kolies, alebo inteligentného systému pohonu všetkých kolies BMW xDrive.

 

  • Vrchol modelového radu tvorí kvarteto automobilov M Performance. Motory s technológiou M TwinPower Turbo, M technológiou podvozka a výraznými dizajnovými prvkami exteriéru a interiéru poskytujú mimoriadne športové jazdné vlastnosti a vytvárajú dynamickú auru.

 

  • Rozsiahla ponuka obsahuje systémy pre autonómnu jazdu a parkovanie. Štandardná výbava zahŕňa Speed Limit Info, Varovanie pred kolíziou vpredu, Parkovaciu kameru a Parkovacieho asistenta. Na požiadanie rozširujú ponuku asistenčných systémov Asistent riadenia a jazdného pruhu, Aktívny systém udržiavania rýchlosti s funkciou Stop&Go a Parkovací asistent plus.

 

  • Nové rozhranie BMW iDrive s funkciou QuickSelect posúva jednoduché a intuitívne ovládanie na novú úroveň. Jasné zameranie na dotykové ovládanie pomocou ovládacieho displeja a hlasového ovládania v prirodzenej reči. Nová domovská obrazovka a rýchly prístup QuickSelect s vertikálne usporiadanými miniaplikáciami. Lišta ponuky na spodnom okraji ovládacieho displeja teraz umožňuje aj priamy prístup k funkciám klimatizácie.

 

  • Súčasť štandardnej výbavy tvorí aj BMW Live Cockpit Plus vrátane navigačného systému BMW Maps. Na požiadanie dodávaný BMW Live Cockpit Professional teraz prichádza s BMW Head-Up displejom a rozšírenou realitou.

 

  • Vo vozidle možno aktivovať osobnú eSIM. Optimalizované pripojenie pomocou mobilného štandardu 5G. Zjednodušené používanie BMW ID a My BMW App. Parkovacie poplatky a účty za palivo teraz možno platiť digitálne a priamo z vozidla.

 

 

Modelové varianty:

 

Nové BMW radu 4 Coupé:

 

BMW 420i Coupé:

Štvorvalcový radový benzínový motor, osemstupňová prevodovka Steptronic.

Objem: 1 998 cm3, výkon: 135 kW (184 k) pri 5 000 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 300 Nm pri 1 350 – 4 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 7,5 sekundy.

Maximálna rýchlosť: 240 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 7,1 – 6,3 1/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 161 – 143 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW 430i xDrive Coupé:

Štvorvalcový radový benzínový motor, osemstupňová prevodovka Steptronic,

BMW xDrive.

Objem: 1 998 cm3, výkon: 180 kW (245 k) pri 4 500 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 400 Nm pri 1 600 – 4 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 5,7 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 7,7 – 6,9 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 174 – 157 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW M440i xDrive Coupé:

Šesťvalcový radový benzínový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic, BMW xDrive.

Objem: 2 998 cm3, výkon: 275 kW (374 k) pri 5 500 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 500 Nm pri 1 900 – 5 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 4,5 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 8,5 – 7,7 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 191 – 174 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW 420d Coupé [BMW 420d xDrive Coupé]:

Štvorvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic [BMW xDrive].

Objem: 1 995 cm3, výkon: 140 kW (190 k) pri 4 000 ot./min.

Krútiaci moment: 400 Nm pri 1 750 – 2 500 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 7,1 sekundy [7,4 sekundy].

Najvyššia rýchlosť: 240 km/h [238 km/h].

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 5,5 – 4,8 l/100 km

[5,9 – 5,1 l/100 km].

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - [ - ].

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 1 44 – 126 g/km

[154 – 135 g/km].

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - [ - ].

 

BMW 430d xDrive Coupé:

Šesťvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic, BMW xDrive.

Objem: 2 993 cm3, výkon: 210 kW (286 k) pri 4 000 ot./min.

Krútiaci moment: 650 Nm pri 1 500 – 2 500 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 5,1 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 6,2 – 5,5 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 162 – 1 45 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW M440d xDrive Coupé:

Šesťvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic, BMW xDrive.

Objem: 2 993 cm3, výkon: 250 kW (340 k) pri 4 400 ot./min.

Krútiaci moment: 700 Nm pri 1 750 – 2 250 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 4,6 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 6,7 – 6,1 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 175 – 160 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

Nové BMW radu 4 Cabrio:

 

BMW 420i Cabrio:

Štvorvalcový radový benzínový motor, osemstupňová prevodovka Steptronic.

Objem: 1 998 cm3, výkon: 135 kW (184 k) pri 5 000 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 300 Nm pri 1 350 – 4 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 8,2 sekundy.

Maximálna rýchlosť: 236 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 7,4 – 6,7 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 169 – 152 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW 430i xDrive Cabrio:

Štvorvalcový radový benzínový motor, osemstupňová prevodovka Steptronic,

BMW xDrive.

Objem: 1 998 cm3, výkon: 180 kW (245 k) pri 4 500 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 400 Nm pri 1 600 – 4 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 6,3 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 8,0 – 7,3 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 182 – 166 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW M440i xDrive Cabrio:

Šesťvalcový radový benzínový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic, BMW xDrive.

Objem: 2 998 cm3, výkon: 275 kW (374 k) pri 5 500 – 6 500 ot./min.

Krútiaci moment: 500 Nm pri 1 900 – 5 000 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 4,9 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 8,7 – 8,1 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 197 – 182 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW 420d Cabrio:

Štvorvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic.

Objem: 1 995 cm3, výkon: 140 kW (190 k) pri 4 000 ot./min.

Krútiaci moment: 400 Nm pri 1 750 – 2 500 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 7,6 sekundy.

Maximálna rýchlosť: 236 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 5,8 – 5,2 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 153 – 136 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW 430d Cabrio:

Šesťvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic.

Objem: 2 993 cm3, výkon: 210 kW (286 k) pri 4 000 ot./min.

Krútiaci moment: 650 Nm pri 1 500 – 2 500 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 5,8 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 6,2 – 5,6 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 164 – 146 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

BMW M440d xDrive Cabrio:

Šesťvalcový radový naftový motor, 48 V mild hybridná technológia

(8 kW/11 k), osemstupňová prevodovka Steptronic, BMW xDrive.

Objem: 2 993 cm3, výkon: 250 kW (340 k) pri 4 400 ot./min.

Krútiaci moment: 700 Nm pri 1 750 – 2 250 ot./min.

Zrýchlenie 0 – 100 km/h: 5,0 sekundy.

Najvyššia rýchlosť: 250 km/h.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu WLTP: 6,9 – 6,4 l/100 km.

Kombinovaná spotreba paliva podľa cyklu NEDC: - .

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu WLTP: 182 – 167 g/km.

Kombinované emisie CO2 podľa cyklu NEDC: - .

 

 

 

Kontakt pre médiá:

 

BMW Slovenská republika

Milan Stupka

Corporate Communications Manager

Mobil: 00 421 903 28 34 97

E-mail:  milan.stupka@bmwgroup.com

www.press.bmwgroup.com/slovak

 

Média web stránka:  www.press.bmwgroup.com/slovak

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Hodnoty spotreby paliva, emisií CO2, spotreby elektrickej energie a zobrazené rozsahy sú stanovené podľa európskeho nariadenia (EC) 715/2007 v znení uplatniteľnom v čase typového schválenia. Namerané hodnoty sú na základe cyklu WLTP podľa smernice (EC) 1151/2017 a môžu sa líšiť v závislosti od zvolenej výbavy. Uvedený rozsah hodnôt zohľadňuje rôzne konfigurácie zvoleného modelu a nie je súčasťou akejkoľvek ponuky, je určený výlučne na porovnanie. Príručka o spotrebe paliva a emisiách CO2, ktorá obsahuje údaje o všetkých modeloch nových osobných automobilov, je bezplatne k dispozícii v každom predajnom mieste.

 

BMW Group

Spoločnosť BMW Group je prostredníctvom značiek BMW, MINI, Rolls-Royce a BMW Motorrad najväčším výrobcom prémiových automobilov a motocyklov na svete. Okrem toho ponúka aj produkty značkového financovania a služby mobility. BMW Group prevádzkuje 30 výrobných a montážnych podnikov v 15 krajinách a predajnú sieť so zastúpeniami vo viac ako 140 krajinách. Spoločnosť BMW Group zaznamenala v roku 2022 celosvetový predaj viac než 2,4 mil. osobných automobilov a viac než 202 000 motocyklov.

V hospodárskom roku 2022 činil zisk pred zdanením 23,5 miliardy eur, celkový obrat dosiahol výšku 142,6 miliardy eur. Spoločnosť BMW Group zamestnávala k 31. decembru 2022 po celom svete 149 475 spolupracovníkov. Úspech spoločnosti BMW Group sa vždy zakladal na vizionárskom myslení a na zodpovednom konaní.

Ekologické programy a sociálna udržateľnosť preto tvorili integrálnu súčasť stratégie spoločnosti v rámci celého hodnotového reťazca a to od výroby, až po záver fázy životnosti všetkých produktov.

 

BMW Slovenská republika – priamy zástupca výrobcu na Slovensku

BMW Slovenská republika, ako priamy slovenský zástupca výrobcu BMW Group v Mníchove, vznikol v roku 2006. Spoločnosť ponúka prémiové automobily, motocykle a služby a sleduje stratégiu partnerstiev pre dlhodobo udržateľnú predajnú a servisnú sieť. Sieť miestnych partnerov tvorí:

Deväť autorizovaných predajcov so servisom automobilov značky BMW – Auto Palace v Bratislave, Lion Car v Banskej Bystrici, Dunauto v Dunajskej Strede, Rija Bavaria v Nitre, T.O.B. v Trenčíne, Bavaria TT v Trnave, MD Bavaria v Žiline, Regnum Bavaria v Prešove a Regnum Košice v Košiciach.

Dve samostatné autorizované servisné prevádzky značky BMW v Bratislave – Auto Motiv a Group M.

Dvaja autorizovaní predajcovia MINI so servisom značky v Bratislave a v Košiciach a samostatné autorizované servisné prevádzky značky MINI v Banskej Bystrici, Bratislave, Nitre a Žiline.

Štyria autorizovaní predajcovia motocyklov BMW so servisom v Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach a v Žiline.

 

BMW Financial Services Slovakia, s.r.o., je priamy zástupca celosvetovej divízie BMW Financial Services poskytujúcej finančné a poistné produkty v rámci skupiny BMW Group.

 

Hodnoty spotreby paliva, emisií CO2, spotreby elektrickej energie a zobrazené rozsahy sú stanovené podľa európskeho nariadenia (EC) 715/2007 v znení uplatniteľnom v čase typového schválenia. Namerané hodnoty sú na základe cyklu WLTP podľa smernice (EC) 1151/2017 a môžu sa líšiť v závislosti od zvolenej výbavy. Uvedený rozsah hodnôt zohľadňuje rôzne konfigurácie zvoleného modelu a nie je súčasťou akejkoľvek ponuky, je určený výlučne na porovnanie. Príručka o spotrebe paliva a emisiách CO2, ktorá obsahuje údaje o všetkých modeloch nových osobných automobilov, je bezplatne k dispozícii v každom predajnom mieste.

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M4 Competition Coupé with M xDrive 

Fuel consumption combined: 10,1 – 10,0 l/100 km; CO2-emissions combined: 229 – 226 g/km gemäß WLTP

 

BMW M4 Coupé (6-speed manual transmission )

Fuel consumption combined: 10,1 – 10,0 l/ 100 km; CO2-emissions combined: 230 – 226 g/km gemäß WLTP 

 

BMW M4 Competition Coupé (8-speed M Steptronic)

Fuel consumption combined: 9,9 – 9,7 l/ 100 km; CO2-emissions combined: 230 – 226 g/km gemäß WLTP

 

BMW M4 Competition Convertible with M xDrive 

Fuel consumption combined: 10,3 – 10,2 l/100 km; CO2-emissions combined: 233 – 231 g/km gemäß WLTP 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prihlásiť
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Hodnoty spotreby paliva, emisií CO2, spotreby elektrickej energie a zobrazené rozsahy sú stanovené podľa európskeho nariadenia (EC) 715/2007 v znení uplatniteľnom v čase typového schválenia.

Namerané hodnoty sú na základe cyklu WLTP podľa smernice (EC) 1151/2017 a môžu sa líšiť v závislosti od zvolenej výbavy.

Uvedený rozsah hodnôt zohľadňuje rôzne konfigurácie zvoleného modelu a nie je súčasťou akejkoľvek ponuky, je určený výlučne na porovnanie.

Príručka o spotrebe paliva a emisiách CO2, ktorá obsahuje údaje o všetkých modeloch nových osobných automobilov, je bezplatne k dispozícii v každom predajnom mieste BMW Slovenská republika.

Add your filter tags.

Tlačová správa
Press Kit
Prejav
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prihlásiť